VEELGESTELDE VRAGEN

IS DE INFOSESSIE GRATIS ?

Ja absoluut.  Gezien dit niet over een gewone vakantie gaat  en we jouw engagement vragen om van deze tocht een bijzondere individuele ervaring te maken,  weten we dat het belangrijk is om vooraf kennis te maken met Wim.  En  zo ook te kunnen proeven van de bijzondere kracht die uitgaat van zijn aanpak en de levenservaring die hij bereid is te delen met zijn gasten. 

Bovendien kan je kennismaken met wie deze bijzondere ervaring al rijk is, en met de andere potentiële deelnemers aan de Stilte Retraite in de Sinaï.  Het groepsgevoel,  de synergie tussen mensen onderling,  en de verrijking door de uitwisseling van verschillende culturele en sociale achtergronden,   zijn immers belangrijke stimuli voor een succesvolle beleving.

PRIJS

De prijs per deelnemer bedraagt 1750 €   (525 € voorschot bij inschrijving,  balans te betalen één maand voor vertrek).  Jouw inschrijving is pas definitief na betaling van het voorschot.

Tijdens de inspiratie-avond krijgt iedere deelnemer  een exemplaar van de informatiebrochure met daarin de gedetailleerde voorwaarden,  de overeenkomst en het contract.  Gelieve ook deze volledig ingevuld en ondertekend terug te bezorgen uiterst één maand voor vertrek.

REISDOCUMENTEN

Belgen kunnen reizen met een geldige identiteitskaart, Nederlanders hebben een internationaal paspoort nodig. Beiden dienen nog 6 maand geldig te zijn na vertrek uit Egypte.
Deelnemers uit Nederland hebben een visum nodig, te verkrijgen in het thuisland of in de luchthaven van Sharm el Sheikh. 

VLIEGTICKETS

Boek een vlucht naar Sharm El Sheikh Airport en terug.  Contacteer hiervoor je lokale reisagent of boek online.  Raadpleeg zeker ook het aanbod van Tuifly.

COMMUNICATIE MET THUIS

Je neemt deel aan een stilteretraite, dus is deze vraag eigenlijk overbodig.  Enkel in uiterste noodgevallen ... Bellen of internet gebruiken in Egypte is duur.  Om hoog oplopende kosten te vermijden,  informeer jezelf bij je provider om eventueel bepaalde instellingen te wijzigen voor vertrek.   We adviseren je  om zo min mogelijk gebruik te maken van je telefoon.  Tenzij om prachtige foto's te maken!

WAT NEEM JE MEE ?

We raden je aan zowel zomer- als winterkleding te voorzien.  Kies vooral voor gemakkelijk zittende kledij waarin je ongehinderd kan bewegen.  Dikke pull en warme jas kan je aandoen bij vertrek,  zo spaar je plaats uit in de rugzak.  Een goeie slaapzak,  en een tent voor diegenen die niet onder de sterrenhemel willen slapen.  Een warmwaterkruik voor diegenen die snel koud hebben.  Onze gidsen voorzien je in de woestijn graag van het nodige heet water.


Bij inschrijving krijg je van ons een volledige paklijst en checklijst van wat je best meeneemt.

ONDERSTEUNING EN BACK-UP TER PLAATSE

Je kan 24/24 u rekenen op onze organisatie.  Mezelf en onze gidsen staan altijd klaar met een brede glimlach voor het welslagen van jouw stilteretraite.  Bovendien zijn we steeds onderweg met een satelliettelefoon.   Wij zullen er altijd een volle 100 percent voor jou zijn als je ons nodig hebt. 
Als blijkt dat er een moment is dat je liever niet wandelt kan je te allen tijde gebruik maken van één van de kamelen.

VERTREK GARANTIE

Van zodra je tijdens een inspiratiesessie of nadien inschrijft en je aanbetaling maakt, ben je zeker van je avontuur.  Als aan deze twee voorwaarden is voldaan,  kan je je vlucht boeken en je koffers pakken.  Ongeacht het aantal deelnemers vertrekken we voor de geplande tocht.  

Kom naar de vrijblijvende info en spreekavonden.  Daar komen al je vragen aan bod.