VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG EEN ZOOM SESSIE AAN!

Een vrijblijvende zoom sessie kan je aanvragen door even een whatsapp bericht te sturen naar +32 477767833. Dan stuurt Wim je een link en kan je de gewenste vragen stellen.

PRIJS

De prijs per deelnemer bedraagt 2450 €. 

Jouw plaats om deel te nemen wordt gereserveerd na volledige betaling van het bedrag, en het ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulier terug te sturen naar wim@walkforgold.be.  Dit ten laatste 1 maand voor de afreisdatum. 

De inschrijvingsbrochure met daarin de gedetailleerde voorwaarden,  de overeenkomst en het contract wordt je per mail toegestuurd na aanvraag via whatsapp of via mail.  

REISDOCUMENTEN

Onze groepen worden vertegenwoordigd door vele verschillende nationaliteiten.  Daarom is het onmogelijk geworden om alle informatie hier weer te geven.  Vanaf je inschrijving heeft plaatsgevonden, brengen we jou graag op de hoogte van de vereiste documenten. Voor de identiteitskaart zowel als voor de reispas geldt echter dat die nog 6 maanden geldig is na afreisdatum in Egypte.

VLIEGTICKETS

Boek een vlucht naar Sharm El Sheikh Airport en terug.  Contacteer hiervoor je lokale reisagent of boek online.   Zorg ervoor dat je voor 12u s middags aankomt in Sharm El Sheikh.  De rit van daar naar de bestemming aan de kust duurt ongeveer 2u. 

COMMUNICATIE MET THUIS

Je neemt deel aan een stilteretraite, dus is deze vraag eigenlijk overbodig.  Enkel in uiterste noodgevallen ... Bellen of internet gebruiken in Egypte is duur.  Om hoog oplopende kosten te vermijden,  informeer jezelf bij je provider om eventueel bepaalde instellingen te wijzigen in je gsm voor vertrek.   We adviseren je  om zo min mogelijk gebruik te maken van je telefoon.  Tenzij om prachtige foto's te maken!

WAT NEEM JE MEE ?

We raden je aan zowel zomer- als winterkleding te voorzien.  Kies vooral voor gemakkelijk zittende kledij waarin je ongehinderd kan bewegen.  Dikke pull en warme jas kan je aandoen bij vertrek,  zo spaar je plaats uit in de rugzak.  Een goeie slaapzak,  en een tent voor diegenen die niet onder de sterrenhemel willen slapen.  Een warmwaterkruik voor diegenen die snel koud hebben.  Onze gidsen voorzien je in de woestijn graag van het nodige heet water.


Bij inschrijving krijg je van ons een volledige paklijst en checklijst van wat je best meeneemt.

ONDERSTEUNING EN BACK-UP TER PLAATSE

Je kan 24/24 u rekenen op onze organisatie.  Mezelf en onze gidsen staan altijd klaar met een brede glimlach voor het welslagen van jouw stilteretraite.  Wij zullen er altijd een volle 100 percent voor jou zijn als je ons nodig hebt. 
Als blijkt dat er een moment is dat je liever niet wandelt kan je te allen tijde gebruik maken van één van de kamelen.

VERTREK GARANTIE

Van zodra je de betaling hebt gedaan en het inschrijvingsformulier hebt teruggestuurd, ben je zeker van je avontuur.  Als aan deze twee voorwaarden is voldaan,  kan je je vlucht boeken en je koffers pakken.  Enkel onvoorziene omstandigheden kunnen roet in het eten gooien.

Vraag een individuele zoomsessie aan! 
Daar kunnen al je vragen aan bod komen.