top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

PRIJS

De prijs per deelnemer bedraagt 2450 €. 

Jouw plaats om deel te nemen wordt gereserveerd na betaling van het voorschot, en het ingevulde en ondertekende inschrijvings- en intakeformulier terug te sturen naar wim@walkforgold.be.  De reterende solde wordt ten laatste 1 maand voor de afreisdatum betaald. 

Het inschrijvings en intakeformulier (pag 10 en 11)  dat deel uit maakt van een informatiebrochure met daarin verdere uitleg, de gedetailleerde voorwaarden en  de overeenkomst die wij met jou aangaan vindt je hier.  

REISDOCUMENTEN

Onze groepen worden vertegenwoordigd door vele verschillende nationaliteiten.  Daarom is het onmogelijk geworden om alle informatie hier weer te geven omtrent de nodige riesdocumenten voor alle verschillende nationaliteiten.  Wij raden je aan om informatie te winnen bij de Ambassade van jouw land. Mocht je nadien nog vragen hebben, stuur Wim dan even een whatsapp bericht op + 32 477767833.  Voor de identiteitskaart (Belgen) zowel als voor de reispas geldt echter dat die nog 6 maanden geldig is na afreisdatum in Egypte.

VLIEGTICKETS

Boek een vlucht naar Sharm El Sheikh Airport en terug.  Contacteer hiervoor je lokale reisagent of boek online.   Zorg ervoor dat je ten laatste rond 12u s middags aankomt in Sharm El Sheikh.  De rit van daar naar de bestemming aan de kust duurt ongeveer 2u. 

COMMUNICATIE MET THUIS

Je neemt deel aan een (stilte)retraite, dus is deze vraag eigenlijk overbodig.  Enkel in uiterste noodgevallen ... Bellen of internet gebruiken in Egypte is duur.  Om hoog oplopende kosten te vermijden,  informeer jezelf bij je provider om eventueel bepaalde instellingen te wijzigen in je gsm voor vertrek.   We adviseren je  om zo min mogelijk gebruik te maken van je telefoon.  Tenzij om prachtige foto's te maken natuurlijk!

WAT NEEM JE MEE ?

Kies vooral voor gemakkelijk zittende kledij waarin je ongehinderd kan bewegen.  Dikke pull en warme jas, het kan best koud zijn op de top van de Mozesberg, kan je aandoen bij vertrek.  Zo spaar je plaats uit in de rugzak.  Een goeie slaapzak,  en een tent voor diegenen die niet onder de sterrenhemel willen slapen.  Een warmwaterkruik voor diegenen die snel koud hebben.  Onze gidsen voorzien je in de woestijn graag van het nodige heet water.


Een volledige paklijst, wat je best meeneemt, vindt je in de informatiebrochure.

ONDERSTEUNING EN BACK-UP TER PLAATSE

Je kan 24/24 u rekenen op onze organisatie.  Mezelf en onze gidsen staan altijd klaar met een brede glimlach voor het welslagen van jouw (stilte)retraite.  Wij zullen er altijd een volle 100 percent voor jou zijn als je ons nodig hebt. 
Als blijkt dat er een moment is dat je liever niet wandelt kan je te allen tijde gebruik maken van één van de kamelen.

VERTREK GARANTIE

Van zodra je de betaling hebt gedaan en het inschrijvings- en intakeformulier hebt teruggestuurd, ben je zeker van je avontuur.  Als aan deze twee voorwaarden is voldaan,  kan je je vlucht boeken en je koffers pakken.  Enkel onvoorziene omstandigheden kunnen roet in het eten gooien.

Heb je nog een vraag, stuur dan even een whatsapp naar +32 477 76 78 33.
bottom of page