top of page

14-DAAGSE
(STILTE)REIS

IN GROEP

De ervaring om in groep door deze mystieke woestijn te trekken heeft iets magisch.  Wij houden de groepen bewust klein, maximum 8 mensen.  Als we daar nog  eens ons team  bij tellen met een locale gids, een kok en enkele kamelendrijvers, dan kunnen we al snel spreken van een indrukwekkende caravaan die de woestijn doorkruist.  Zowel in het voorjaar als in het najaar trekken we in groep door de Sinai woetijn.  Telkens heb je de keuze tussen een volledige stilteretraite (de 10 dagen die we door de woestijn trekken), of een retraite met een gespreksmoment.  Tijdens dit moment luisteren we graag naar jou specifieke situatie en trachten we een antwoord te bieden op jou vragen en noden.

20220419_170328-2.jpg

SOLO

Wij willen elk individu de kans geven om een solo-trip op maat te beleven.  Zo kunnen ook mensen met een druk agenda in samenspraak met Wim hun eigen moment bepalen om deze levensveranderende ervaring te beleven.  14 Dagen of de tijd die je wil doorbrengen, worden volledig toegeweid aan jou.  Ook hier worden de beide opties 'in volledige stilte' of 'met gespreksmoment' aangeboden.  Het volledige programma, dat aangepast kan worden aan jou noden, vindt je hieronder.  Je kan Wim altijd contacteren via whatsapp  op het nummer +32 477767833 om zo deze unieke kans verder uit te werken.

Screenshot_20220515-145136_Gallery-2.jpg

STILTE RETRAITE

Stilte is zeldzaam geworden in ons leven van elke dag. We zijn er sterk van overtuigd dat het een uitzonderlijke voedingsbodem is die kan bijdragen om opnieuw verbinding te maken met de diepere lagen van je zelf en daarmee met het leven.  Stilte betekent niet noodzakelijk de afwezigheid van geluid.  Zoals wij het ervaren verwijst  het eerder naar die plek diep in je zelf.  Wij geloven  dat het gemakkelijker is om die plaats te bereiken door de kleine denkgeest niet telkens opnieuw te activeren door in communicatie te gaan met een ander. 

RETRAITE MET GESPREKSCIRCLE

Door de jaren heen hebben we ervaren dat er veel mensen zijn die zich erg geïnspireerd voelen door ons project.  Veel mensen voelen de roeping. 

Als we in dialoog gaan met onze communitie merken we echter dat er bij nogal wat mensen een weerstand opkomt bij de gedachte van 10 dagen stilte.  Er is bij velen een behoefte om te kunnen ventileren op het einde van de dag.  Daarom hebben we besloten om ook groepsretraites aan te bieden waar we een moment inbouwen om te delen met mekaar.  Tijdens dit moment luisteren we graag naar jou specifieke situatie en trachten we een antwoord te bieden op jou vragen en noden.

bottom of page